Kerstmis


volksgebruiken.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kerstmis
Griekenland
In griekenland wordt kerstmis ook op 25 december gevierd. in het grieks is kerstmis christouyenna, lees alles over de griekse gewoontes met kerstmis. ook lekker griekse kerstrecepten.
http://www.grieksegids.nl/kerstmis/index.html

Joelfeest / Midwinter
Database met 1582 sprookjes, verhalen, fabels, mythen, sagen, legenden en volksverhalen uit wereldliteratuur en verteltraditie. verhalen om te lezen, verhalen om te vertellen, verhalen voor feesten en vieringen van de jaarcyclus, verhalen om voor te lezen. laatste update: 23-5-2008
http://www.beleven.org/verhalen/feesten/kerstmis.html#12

Een christelijk feest?
Is kerstmis werkelijk wat u denkt dat het is, een chrsterlijk feest? maar waarom geeft de bijbel er dan geen steun aan? lees de feiten die u wellicht verrassen.
http://www.home.zonnet.nl/gemeente.van.god/hetwarekerstverhaal.html

Christmas traditions of Ukraine
Christmas traditions of Ukraine
http://209.82.14.226/culture/traditions/christmas/

Advent
De advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest; de tijd waarin de komst en wederkomst van jezus christus worden verwacht.
http://www.katholieknederland.nl/abc/advent.html

Julius Africanus
Kerstmis online maakt de kerst gezellig. met de grootste kerst-portaal met informatieve, creatieve en interactieve nederlandstalige kerst informatie. met kerstmarkten, prijsvragen, plaatjes, kerstbomen, kerststukjes, kerst ringtones en veel meer! (betekenis kerstmis)
http://betekenis.kerstmisonline.nl/

Kerstboom
Een kerstboom is een versierde en verlichte dennenboom, die met kerstmis in kerken en huizen wordt geplaatst. de kerstboom is waarschijnlijk verwant met zowel de germaanse heilige boom als de middeleeuwse katholieke paradijsboom.
http://www.katholieknederland.nl/abc/kerstboom.html

Kerstmis, feest van het licht
Kerstmis, feest van het licht
http://www.sproet.com/weblog/archive/2004/12/08/kerstmis_feest_van_het_licht

Kerststal
In kerken en huiskamers wordt met kerstmis een namaakstalletje neergezet, met daarin de belangrijkste figuren uit het kerstverhaal. hiermee wordt de boodschap dat god in het kerstkind mens is geworden, tastbaar gemaakt.
http://www.katholieknederland.nl/abc/kerststal.html

Kerstmis in Griekenland
In griekenland wordt kerstmis ook op 25 december gevierd. in het grieks is kerstmis christouyenna, lees alles over de griekse gewoontes met kerstmis. ook lekker griekse kerstrecepten.
http://www.grieksegids.nl/kerstmis/index.html

Kerstmis
Kerstmis is het feest waarbij de geboorte van jezus christus wordt herdacht.
http://www.katholieknederland.nl/abc/kerstmis.html

Kerstboom
Www.tuinadvies.be : de geschiedenis van de kerstboom kerstboom, soorten, geschiedenis, kerstbomen, soort, bestellen, kopen, sparren, dennen, kerstspar, verschil
http://www.tuinadvies.be/coniferen_kerstboom.htm

Van lauwerkrans tot adventskrans
Kerststukjes, kerst stukjes knutselen, kerstmisonline maakt de kerst gezelig. met de grootste kerst-portaal met informatieve, creatieve en interactieve nederlandstalige kerst informatie. met kerstmarkten, prijsvragen, plaatjes, kerstbomen, kerststukjes, kerst ringtones
http://www.kerststukjes.nl/index.php?id=8

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 13 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy